MVVN draait op vrijwilligers, leden en donateurs. Lees hieronder hoe jij kunt bijdragen.

Word vrijwilliger

MVVN wordt volledig vrijwillig gestuurd. De vrijwilligers zijn zeer divers: studenten, professionals, vrienden en vriendinnen, vrouwen die gebruik hebben gemaakt van de diensten van MVVN, buurtbewoners en supporters. Wil jij MVVN steunen? Stuur een mail naar info@mvvn.nl met je profiel en je wordt uitgenodigd voor een gesprek om samen af te stemmen hoe je het beste kunt bijdragen.Mail ons »

Word donateur

Je kunt MVVN ook financieel ondersteunen, zodat MVVN onafhankelijk en autonoom kan blijven. Met een vast bedrag per maand of per jaar kan MVVN de continuïteit van de organisatie waarborgen. Uiteraard zijn eenmalige donaties, groot of klein, ook welkom. MVVN ontvangt geen structurele financiële overheidssteun. Donateurs ontvangen jaarlijks een verkort jaarverslag.Doneer »

Word steunlid

MVVN is een vereniging. Je kunt MVVN steunen door steunlid te worden. Steunleden krijgen korting op evenementen, worden uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenbijeenkomst en ontvangen een verkort jaarverslag.
Wil jij steunlid worden? Je kunt je online aanmelden via onderstaande link of je kunt dit lidmaatschapsformulier invullen en opsturen.Steunlid worden »

Ideeën voor projecten of nieuwe initiatieven

Heb jij een goed idee voor een project of een nieuw initiatief? Mail MVVN en je wordt uitgenodigd voor een gesprek. MVVN moedigt vrouwen graag aan om als zelforganisatie eigen initiatieven op te zetten. Initiatieven en ideeën die de maatschappelijke, sociale, politieke, psychologische, culturele, juridische en economische positie van migrantenvrouwen versterken. Vanuit solidariteit helpen de vrijwilligers elkaar bij het organiseren. Dus schroom niet en mail! info@mvvn.nlNeem contact op »

Tot slot

Bezoek onze events, steun onze acties, like onze Facebook en volg ons op Twitter.

Ons Adres

Van Ostadestraat 49
1072 SN Amsterdam

E-Mail Ons

Facebook

Twitter