MVVN draait op vrijwilligers, leden en donateurs. Lees hieronder hoe jij kunt bijdragen.

Word donateur

Je kunt MVVN financieel ondersteunen, zodat MVVN onafhankelijk en autonoom kan blijven. Met een vast bedrag per maand of per jaar kan MVVN de continuïteit van de organisatie waarborgen. Uiteraard zijn eenmalige donaties, groot of klein, ook welkom. MVVN ontvangt geen structurele financiële overheidssteun. Donateurs ontvangen jaarlijks een verkort jaarverslag.Totaal: € -Totaal: € -

 

Totaal: € -

 

Word vrijwilliger

MVVN wordt volledig vrijwillig gestuurd. De vrijwilligers zijn zeer divers:studenten, professionals, vrienden en vriendinnen, vrouwen die gebruik hebben gemaakt van de diensten van MVVN, buurtbewoners en supporters. Wil jij MVVN steunen? Stuur een mail met je profiel en je wordt uitgenodigd voor een gesprek om samen af te stemmen hoe je het beste kunt bijdragen.Mail ons »

Word lid

MVVN is een vereniging. Wil jij lid worden? Je kunt je online aanmelden via onderstaande knop of je kunt dit lidmaatschapsformulier invullen en opsturen. MVVN hanteert verschillende bedragen voor contributie, afhankelijk van ieders situatie. Vrouwen zonder verblijfsvergunning hebben toegang tot alle diensten en worden vrijgesteld van contributie. Als lid kun je gebruik maken van de diensten, krijg je korting voor toegang tot de evenementen en word je uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenbijeenkomst.Lid worden »

Ideeën voor projecten of nieuwe initiatieven

Heb jij een goed idee voor een project of een nieuw initiatief? Mail MVVN en je wordt uitgenodigd voor een gesprek. MVVN moedigt vrouwen graag aan om als zelforganisatie eigen initiatieven op te zetten. Initiatieven en ideeën die de maatschappelijke, sociale, politieke, psychologische, culturele, juridische en economische positie van migrantenvrouwen versterken. Vanuit solidariteit helpen de vrijwilligers elkaar bij het organiseren. Dus schroom niet en mail.Neem contact op »

Tot slot

Bezoek onze events, steun onze acties, like onze Facebook en volg ons op Twitter.

Ons Adres

Van Ostadestraat 49

1072 SN Amsterdam

Bel Ons

06 814 293 92

E-Mail Ons

Facebook

@MVVN-nl

Twitter

@MVVN1982